Notable
Hisobni oʻchirish
Oxirgi yangilanish: 2026-11-02
Notable'da hisob yo'q, shuning uchun o'chiriladigan akkaunt ham, serverda saqlanadigan ma'lumot ham yo'q. Hamma narsa telefoningizda.
Hamma ma'lumotni o'chirish: ilovani telefondan o'chirib tashlang. Barcha qaydlar, daftarlar, rasmlar va sozlamalar qaytarib bo'lmaydigan tarzda yo'qoladi.
Faqat ayrim qaydlarni o'chirish:
- Qayd yoki daftarni uzoq bosing → O'chirish. U Savatga tushadi.
- Sozlamalar → Savat orqali Savatni tozalang — qaydlar butunlay o'chadi.
- O'zgarishlar tarixini Sozlamalar → Tarix orqali tozalash mumkin.
Savol bor? keraklystudio@gmail.com yoki Telegram: @keraklySupportBot.